| Meer
 

Zumba ZIN - Zumba Instructeur Netwerk

Zumba ZIN - Zumba instructeur netwerk
 
 
Zumba ZIN of Zumba Instructeur Netwerk (Zumba Instructor Network)
 
ZIN Zumba Instructor ® Network biedt permanente vorming voor al haar 'Zumba ® Instructeurs. Een van de eisen voor een Zumba ® Instructeur te blijven is door op de hoogte te blijven van uw eigen Zumba vaardigheden door het bijwonen van Zumba workshop, hetzij per jaar, of door lid te worden van het Zumba ® instructeur Netwerk waarbij u onmiddellijk toegang heeft tot de Zumba ZIN website waar u al het Zumba materiaal kan bekomen en op de hoogte blijft van Zumba nieuwigheden via mail. 
 

Zumba instructeur netwerk

 
U ontvangt als lid van Zumba ZIN een choreografie dvd en een Zumba muziek-cd die u helpt met de voorbereiding van uw Zumba danspassen in de Zumba lessen. Ook ontvangt u als lid op regelmatige basis de Zumba muziek mix cd's die u dan kan gebruiken in uw Zumba lessen. Deze nieuwe Zumba muziek is zorgvuldig uitgekozen door Beto Perez, de schepper van Zumba zelf.
 
De Zumba ZIN leden ontvangen ook korting op de Zumba kleding. U kan de Zumba kleding website bezoeken via volgende link http://kleding.zumbashop.be waar constant de nieuwste Zumba kleding collectie op verschijnt en waar u online kan bestellen.
 
ZIN TV ô is een nieuwe functie die u op de Zumba ZIN website kan terugvinden waar informatieve lezingen alsook Zumba video's verschijnen van de Zumba danspassen of dansstappen om docenten en Zumba instructeurs te helpen. Er is ook een forum waar u heel veel informatie kan terugvinden en kan plaatsen over Zumba. Hierdoor is het mogelijk dat Zumba instructeurs hun zumba choreografie, muziek en lessen kunnen bespreken.