| Meer
 

Zumba voor senioren

Zumba senioren
 
 
Wetenschappelijk onderzoek wees uit dat Zumba zeer gezond is. Ook voor senioren is Zumba zeer goed om fit en in beweging te blijven. Zumba geeft een volledige lichaamswork-out op het ritme van Latijns-Amerikaanse muziek. De eenvoudig aan te leren danspasjes zijn ook voor onze senioren makkelijk aan te leren. Zumba zal de spieren terug versterken en los maken van de senioren. Ook zullen de Zumba Toning Sticks helpen om de spieren van de senioren terug te versterken. De Zumba bewegingen zijn door iedereen aan te leren en helemaal niet moeilijk. Blijf vooral niet zitten in de zetel en hou uw lichaam fit en gezond met Zumba Fitness.
 
Zumba gold
 
Zumba Gold
 
Ook oudere mensen kunnen genieten van Zumba dankzij de Zumba Gold lessen.
 
Met Zumba Gold hebben oudere mensen of mensen die fysiek moeilijk kunnen bewegen de mogelijkheid om hun lichaam in conditie te houden door te dansen en te genieten tijdens de Zumba Gold lessen.
 
Ben je 55 jaar of ouder en hou je van het Latijns Amerikaanse dans ritme dan is Zumba Gold echt iets voor jou. Het voordeel is dat je geen vaste danspartner moet hebben.
 
Ook voor mensen met een fysieke handicap zijn er oefeningen op een stoel zodat iedereen kan deelnemen aan Zumba Gold. Ook mensen die last hebben van reuma of moeilijk kunnen stappen hebben de mogelijkheid om mee te doen, te genieten en plezier te maken met vrienden en kennissen.
 
Dus hou je lichaam in conditie en kom naar de Zumba Gold dansles.
 
Bekijk de volgende videoclip waar senioren genieten van Zumba :
 
 
 
Zumba kleding collectie en accessoires online te bestellen :
 
kleding zumba fitness
Wenst u ook een leuke Zumba outfit? Bezoek onze Zumba kleding en accessoires website
en bestel online uw Zumba kleding en Zumba accessoires via : http://kleding.zumbashop.be