Zumba Dance

Zumba Dance
 
 
 
 
 
Zumba Dance de nieuwste en grootste fitness rage in BelgiŽ.
 
Wil jij ook graag salsa dansen en wil jou partner ook niet mee? Geen probleem met Zumba heeft u geen danspartner nodig! Vanaf nu kan jij volop genieten en dansen op de salsa muziek met Zumba Dance. Na je drukke job en onaangename stress toestanden kan je stoom afblazen en genieten van de leuke danspasjes en heupbewegingen met Zumba Dance. Je voelt je herboren en een compleet ander mens na een Zumba Dance les.
 
Het grote succes van "Zumba Dance" is vooral te danken aan :
  • dankzij de eenvoudige danspassen kan iedereen, zowel jong, oud, vrouwen, mannen als kinderen onmiddellijk deelnemen aan Zumba Dance.
  • Zumba Dance is dansen op Latijns-Amerikaanse muziek ritmes zoals de cumbia, salsa, merengue enz... wat het zo leuk maakt.
  • Zumba Dance is ontspanning en plezier maken op de Latin Beat.
  • De snelste manier om vet te verbranden!! Met Zumba Dance verbrandt u tussen de 800 tot 1000 calorieŽn per uur. Wenst u snel en makkelijk gewicht te verliezen dan is Zumba Dance de ideale oplossing voor jou. Weg met cellulitis dankzij Zumba.
  • Deze nieuwe fitness hype zorgt voor een fit en gezond lichaam terwijl jij plezier en fun hebt. Je krijgt niet het gevoel dat je hard aan het trainen bent en het werkt verslavend!!! Na een paar lessen kan je er niet meer zonder, je voelt je een ander mens.
  • U traint zowel uw onderlichaam, buikspieren, middel (heupen), volledig bovenlichaam en armen met het Zumba aerobic Dance programma. Gedaan met de dure buikspier apparaten en toestellen! Zumba Dance geeft u het platte buikje waar u altijd al van gedroomd hebt. Zumba Dance is intensief sporten zonder dat jij het beseft. Maar u ziet en voelt zeer snel het resultaat.
  • U kan Zumba Dance ook thuis beoefenen. Bestel snel en eenvoudig de Zumba DVD kit (NU inclusief Toning sticks en gratis lichaamsvetmeter). U bespaart enorm veel geld en U hoeft geen rekening te houden met de lesuren van de Zumba dansscholen. U bepaalt zelf uw Zumba tempo en U danst zo vaak u wenst. Ook de andere gezinsleden kunnen niet meer stilzitten wanneer u voor uw TV staat te genieten. Zumba Dance werkt aansteeklijk ;-) het duurt niet lang voordat je man en kinderen naast je staan te huppelen voor de TV. Samen genieten is de boodschap van Zumba !!! Niets op TV of bent u de saaie reality of soap programma's moe gezien op TV, geen probleem steek je Zumba DVD in en geniet!
Zumba kleding collectie en accessoires online te bestellen :
 
kleding zumba fitness
Wenst u ook een leuke Zumba outfit? Bezoek onze Zumba kleding en accessoires website
en bestel online uw Zumba kleding en Zumba accessoires via : http://kleding.zumbashop.be