| Meer
 

Wat is Zumba?

Zumbashop

 


 
 
kleding zumba fitness
Wenst u ook een leuke Zumba outfit? Bezoek dan onze Zumba kleding shop en bestel online
uw Zumba kleding via : http://kleding.zumbashop.be


Zumba balonnen
Zumba betekent letterlijk "snel bewegen en lol hebben".
 
Zumba is leuk! Naar de Zumba gaan samen met mijn vrienden en collega's voelt elke keer opnieuw aan als een leuk feestje bouwen. Het gevoel dat je krijgt terwijl je Zumba doet, wordt een verslaving!
 
Zumba is makkelijk! De danspasjes zijn zo makkelijk dat u onmiddellijk kan meedoen. Zowel vrouwen als mannen , maar ook kinderen kunnen deelnemen aan de Zumba Fitness-lessen.
 
Zumba is een aerobic op swingende Latijns-Amerikaanse muziek. De verschillende Latijns-Amerikaanse dansstijlen als salsa, samba, merengue, cuba, calypso, reggaeton en Hiphop komen aan bod en doen de heupen swingen. Hoewel je met een stevige work-out bezig bent, voelt dit absoluut niet zo aan.

Zumba is anders! De klassieke fitness- en groepslessen die worden gegeven, bevatten vaak een reeks van bewegingen die telkens herhaald worden. Al gauw leidt deze herhaling -  al dan niet in een verschillende frequentie Ė tot verveling. Het dynamische Zumba Fitness-programma biedt heel wat variatie en de afwisseling tussen de snellere en tragere nummers geven je de kans om even te recupereren.

Zumba werkt effectief! Na een aantal Zumba-lessen heb je al de indruk dat het volgen van de Zumba een invloed heeft op je uithoudingsvermogen. Want hoe je het ook bekijkt: het is en blijft een work-out. Eén van Zumba's grote troeven is dat je je hele lichaam aan het werk zet: je benen blijven constant in beweging door de basispasjes. Je armen komen erbij naarmate je je de oefeningen eigen maakt, dit brengt met zich mee dat ook je middel in beweging blijft.

Zumba is conditie opbouwen en afslanken! Vetverbranding en spieren kweken vormen voor veel mensen de basis tot gewichtsverlies en de vorming van een mooier figuur. Een andere dans hype is street dance. Denk maar aan de vele dansvormen van streetdance zoals hiphop, freestyle, breakdance, hiphop lyrical, hiphop contemprary, krumping, liquiding, locking, popping, stepping, tutting en waving.
 
Wenst u ook te nemen aan de Zumbalessen in een mooie Zumba outfit? Bezoek dan onze Zumbashop en bestel online uw mooiste Zumba kleding, topjes, pants of broeken. Maar ook Zumba accessoires, Zumba CD en DVD's en natuurlijk ook onze Zumba cadeaubonnen.

Zumba heeft het grote voordeel dat je achteraf geen spierpijn voelt omdat je alle oefeningen op je eigen tempo en naargelang je eigen conditie kan uitvoeren.

Alle remmen los met Zumba = PARTY TIME!!!
 
Wordt een Zumba instructeurWordt zelf ook een Zumba-instructeur.
 
Heb jij ook interesse om een Zumba-instructeur te worden? Hou je er van om dansles te geven aan een groep gemotiveerde mensen die het dansritme en de danspassen van Zumba willen aanleren. Schrijf je dan nu in voor de workshop Basics1 Zumba-Instructeur.
 
 
 

 
 
BESTEL NU de meest complete Zumba DVD kit + GRATIS Zumba Upgradekit
 
DVD Zumba bestellen

Klik hier en bestel uw Zumba DVD kit online
 
 
Zumba Fitness Dansen
 
 
Zwembaden - Zwemvijvers
 
Zwembaden en zwemvijvers