| Meer
 

Snel afvallen (gewicht verliezen) met Zumba Fitness workout

 

Zumba gewicht verliezen

Zumba is dé oplossing wanneer u zeer snel wil afvallen (of afslanken) om een strak lijf te bekomen. U hoeft geen uren work-outoefeningen uit te voeren op de fitnesstoestellen in de gym. U verbrandt op een zeer korte tijd enorm veel calorieŽn door te dansen op swingende latinmuziek.
 
Met Zumba verbrandt u 1000 calorieŽn per uur !!!
 
BESTEL NU de meest complete Zumba DVD kit + GRATIS Zumba Upgradekit
 
DVD Zumba

Klik hier en bestel uw Zumba DVD kit online
 
De doeltreffendheid van Zumba is bewezen door een onafhankelijke universiteit. Uit onderzoek is gebleken dat u met Zumba tot wel 1000 calorieŽn per uur verbrandt. Er bestaat geen snellere manier om zoveel calorieŽn op zo een korte tijd te verbranden dan met Zumba Fitness!!! Het geheim van Zumba is een revolutionaire trainingstechniek genaamd ďRitmeprogressieĒ. Met elke swingende Zumba-workout beweging werkt u aan uw onderlichaam, buikspieren, middel en bovenlichaam. U verbrandt in alle drie de gebieden tegelijk. En het mooiste van alles is dat de ďritmeprogressie van Zumba een snel en gemakkelijk te leren techniek is. U verbrandt direct vet en calorieŽn vanaf het moment dat u eraan begint.
 
cellulite afvallen afslanken
 

Zumba afslanken vermageren gewicht verliezen

 
Genieten en afvallen of afvallen op hetzelfde moment daar droomt toch iedereen van! De uitvinder van Zumba, de Colombiaanse fitnesstrainer Alberto Perez heeft, een ware hype veroorzaakt in de fitnesswereld met Zumba Fitness. Iedereen kan deelnemen aan het Zumba-dansprogramma, van jong tot oud. Het zijn zeer eenvoudige danspasjes die je onmiddellijk beet hebt terwijl je je uitleeft op het  leuke salsaritme. Na enkele weken geniet je al van gewichtverlies en zie je al een absoluut resultaat met Zumba.
 
Met Zumba Fitness merk je niet dat je aan het sporten bent. Het is één groot dansfeest en je wordt automatisch meegetrokken in het ritme van de swingende latinmuziek. Zumba werkt verslavend en vraagt om meer. Eenmaal gestart met Zumba kan je niet meer stoppen. De herinneringen van je jeugdjaren op de dansvloer komen terug en met een brede glimlach geniet je terug van de heerlijke danslessen van Zumba.
 
Zumba kleding collectie en accessoires online te bestellen :
 
kleding zumba fitness
Wenst u ook een leuke Zumba outfit? Bezoek onze Zumba kleding en accessoires website
en bestel online uw Zumba kleding en Zumba accessoires via : http://kleding.zumbashop.be
 
Een andere manier wanneer je denkt aan afslanken of afvallen kan je terugvinden op www.dieet-vermageren.be